+36 26 310 684
ildiko.katai.popai@gmail.com

POPAI Magyarország Egyesület

Popai_gratulalunk_2024_1
Popai_Student_Design_Award_slider_2024-v2
Popai_gratulalunk_2023_3
Popai_gratulalunk_2023_2b
popai_jelentkezesi_lap_slider_01

Sikeres 2021 és aktív 2022

A POPAI Magyarország Egyesület közgyűlése és szakmai találkozója idén már személyes részvétellel, május 12-én került megrendezésre a SPAR vadonatúj oktatótermében, a Pávaház 8. emeletén. . A kezdeti zsongás, beszélgetés és a teli terem is jelezte, mennyire hiányzott már a valódi találkozás, networking.

A találkozó elején Csiby Ági, a POPAI elnöke megemlékezett Gyulai Zoltán (MekkoraPrint) haláláról. Zoli nyomdaipari mérnök volt, a szakma szerelmese, a marketing technológia tréningeken a színek téma előadója, számos nyomdai újítás (ruha, bútor, járófelület stb nyomtatása) hazai bevezetője, ifjú iparművészek támogatója. A POPAI egyik alapítója és hosszú ideig elnökségi tagja volt. Aki ismerte, fájó szívvel, néhány kedves mondattal emlékezett meg Zoliról
https://www.facebook.com/gyulai.zoltan.

A közgyűlés határozatképes volt és egyhangúlag elfogadta a 2021. éves beszámolót és közhasznúsági mérleget, amit Kátai Ildikó főtitkár mutatott be, felidézve az elmúlt év legemlékezetesebb online és személyes pillanatait, eredményeit. A közhasznúsági mérleg a honlapon megtekinthető.

A közeljövőre vonatkozóan több nagyszerű ötlet érkezett, pl. műanyag-helyzet előadás, ArtMatch temesvári szakmai túra (Tervezési, gyártási, technológiai folyamatok a gyakorlatban. Nyomdaipari gyártás (szita, offszet, digit), kiegészítő folyamatok: stancolás, hajlítás, lézervágás, vákuumszívás, fém és bútoripari famunkák egy tető alatt. 300 fős a gyár, 7500 m2 ) és storecheck, valamint DS Smith Tata-Győr szakmai túra és storecheck, amiknek a szervezéset el is kezdődött. Elsődleges célként a júniusi temesvári utat megjelölve.

A szakmai program keretében Németh Károly, a SPAR marketingvezetője és a POPAI elnökségi tagja a „Hibrid megoldások a kereskedelemben” téma kapcsán a MySpar alkalmazás kulisszatitkaiba, instore kapcsolódásaiba és vásárlói elemzés részleteibe vezette be a résztvevőket. Ezután Károly a Régiók Kincsei programot is bemutatta. Az előadások számos kérdést, hozzászólást generáltak, így igazi klubhangulatú, élénk megbeszélés kerekedett.

Köszönjük az izgalmas előadásokat és hozzászólásokat, a remek vendéglátást és az aktív részvételt!