+36 26 310 684
ildiko.katai.popai@gmail.com

Bemutatkozás

Popai_Student_Design_Award_slider_2024-v2
Popai_gratulalunk_2023_3
Popai_gratulalunk_2023_2b
popai_jelentkezesi_lap_slider_01

2003-ban 10 alapító taggal, nemzetközi mintára hivatalosan is létrejött a POPAI Magyarország Egyesület, bár a chicagoi és londoni irodákkal már 1996-tól létezett kapcsolat, szerveződtek események, konferenciák, neves külföldi POPAI vezetők érkeztek az instore fogalmát akkor még csak kóstolgató hazánkba. 2005-től a szervezet, főként személyi okok miatt, alvó állapotba került.

2007. szeptember elején 12 alapítóval újra életre kelt a POPAI Magyarország, amely non-profit szakmai szervezetként, egyesületi formában működik ma is.

A POPAI Magyarország Egyesület történetéről bővebben itt olvashat.

A vásárláshelyi marketing-kommunikáció, az eladáshelyi tevékenységek hatékonyságának megértése, növelése, az iparág fejlesztése érdekében dolgozik az egyesület. A POPAI hosszú szakmai múltra visszatekintő, 1936 óta működő, chicagoi központú nemzetközi szervezet; 19 irodával, 45 országot képviselve, több mint 1700 taggal működik világszerte.

POPAI összehozza a kereskedelmi partnereket a beszállítókkal és az általuk megbízott POP gyártókkal, kiegészítve körüket a szolgáltató cégekkel, mint például a kutatókkal, médiával és további szakmai körökkel.

Célunk nagyobb bevételekhez juttatni a tagokat, és azok cégeit a felsőfokú instore „harcművészet” átadása révén. Ambíciónk, hogy mindannyiunknak jobban megtérüljenek a bolti aktivitásokra költött befektetések.

Ezt hogyan tudjuk elérni?
Ha csatlakozik, részese lesz a tudásanyagnak, mi pedig gazdagabbá válunk az Ön tudásával. Tanulva tanítjuk egymást!

Már adód 1%-ával is támogathatod a POPAI Magyarország Egyesület non-profit, közhasznú céljait az edukáció, kutatás, ismeretterjesztés és iparági platform létrehozása területén. Adószámunk: 18702886-1-13. Fogjunk össze a szektor fejlesztéséért!

KIKNEK AJÁNLJUK?

Azoknak a cégeknek és szakembereknek

akik számára fontos a hatékony eladáshelyi marketing munka,
akik hosszútávon gondolkodnak, és tudják, hogy a következő generáció szakmai támogatásáért tenni kell,
akik szívesen találkoznak más cégek trade marketing területén dolgozó vagy ahhoz kapcsolódó kollégákkal
akik szeretnék ismereteiket és tapasztalatukat tovább bővíteni hazai és nemzetközi tudásbázissal, vagy csak egyszerűen a POPAI tagjai kívánnak lenni!
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, keresse az egyesület képviselőit, vagy küldje el jelentkezését e-mailen az ildiko.katai.popai@gmail.com címre.

 

HATÁLYOS ALAPSZABÁLY

 

BELSŐ VERSENYJOGI SZABÁLYZAT