+36 26 310 684
ildiko.katai.popai@gmail.com

POPAI Magyarország Egyesület

Popai_Student_Design_Award_slider_2024-v2
Popai_gratulalunk_2023_3
Popai_gratulalunk_2023_2b
popai_jelentkezesi_lap_slider_01

Díjeső az egyetemi displaytervező versenyen

Harmadszor írt ki az egyetemi hallgatók felé pályázatot a POPAI Magyarország Egyesület POPAI Student Design Awards néven. A verseny fő támogatója a SPAR, témaadó szponzora a Pick Szeged. A díjkiosztó eseményen elhangzott, hogy eddig 3 magyar Shop! Global Awards viágbajnoki győzelmet hoztak el a BME diákjai, mert ez a verseny az 5 kontinensen zajló, helyi POPAI és Shop! diákversenyek sorozatába illeszkedik. A lokális győztesek a nemzetek viadalán, a Shop! Global Awards világverseny Student Design kategóriájában vehetnek részt a nemzetközi megméretésen. Az idei eredményhirdetés tavasz végén várható, a Shop! globális eseményén.

 
A versenyre termék- és formatervező szakos, nappali tagozatos egyetemi hallgatók nevezhettek, adott brief alapján készített ötletes display-tervekkel. Kreatív, innovatív, ugyanakkor megvalósítható vásárláshelyi eszközök terveit várta a szakmai zsűri a következő 3 témában: PICK polcos display újragondolása, PICK karton display tervezése, PICK SDC hűtődisplay lógatott termékbemutatással.

 
Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2022. február 17-én, a „Szerelmem a Trade Marketing – Keresd a MUCIt! – Most Useful Creative Innovations” online konferencia záróakkordjaként került sor. A nevező diákok a teljes online szakmai napra meghívást kaptak. Bővebben https://trade-marketing.hu/szerelmem-a-trade-marketing-konferencia-2022-followup/

 
A szervezők nevében Kátai Ildikó, a POPAI Magyarország Egyesület főtitkára ismertette a verseny hátterét. Király Krisztián, a Pick Szeged Zrt. Business Development Managere és Németh Károly, a SPAR marketingvezetője ismertette a kiírt feladatok lényegét, valamint személyes élményeiket is megosztották. Az eseményen a győztesek röviden, 3D és videós illusztrációkkal be is mutatták ötleteiket.

 
A szakmai elbírálás 2021. októberi és decemberi fordulójában a SPAR marketingvezetője és a Pick Szeged Zrt. munkatársai mellett a Promission ügynökség kreatív szakemberei és a POPAI főtitkára is részt vett. A szigorú követelmények és tervezési feltételek teljesülését Varga András, a BME mesteroktatója ellenőrizte. A magas színvonalú, kiváló pályamunkák lenyűgözték a zsűri tagjait, így témánként választottak egy győztest, egy második, valamint két harmadik helyezettet, továbbá 3 különdíjat is kiosztottak.

 
A versenyben harmadik helyezést ért el Kovács Boglárka Anna és Balassa Boglárka Izabella. Díjuk egy-egy 10.000 Ft értékű, PICK termékekből álló ajándékcsomag volt.

 
Második helyezést ért el Majoros Míra, aki egy 50.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvánnyal gazdagodott.

 
A kiadott témák legjobbjaiként a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott fel Molnár Dóra, Bősze Dorka Enikő és Takács Tamás Márk. A győztesek egy-egy 100.000 Ft értékű utalványt kaptak munkájuk elismeréséül.

 
Fenntarthatósági, kreatív és PICK különdíjat, és az azzal járó 50.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalványt nyert Várkonyi Botond, Frecska Viktória és Mihály Gergely.

 
Az idei Shop! Global Awards POP világverseny Student Design kategóriájában az első helyezettek és a különdíjasok képviselik majd hazánkat. Sok sikert kívánunk!

 
POPAI Student Design Awards 2021-22 Díjazottak:

Helyezés Név Pályamunka
I. hely – PICK polcos display Molnár Dóra  Molnár Dóra_kép
I. hely – PICK karton display Bősze Dorka Enikő  Bősze_Dorka_Enikő_kép
I. hely – PICK SDC hűtődisplay Takács Tamás Márk  TakacsTamasMark_kep2
II. hely Majoros Míra  Majoros Mira
III. hely Kovács Boglárka Anna  Kovács_Boglárka_Anna_kép
III. hely Balassa Boglárka Izabella  balassa_boglarka_izabella
Fenntarthatósági különdíj Várkonyi Botond  varkonyi_botond_kep
Kreatív különdíj Frecska Viktória  Frecska_Viktória_kiskép
PICK különdíj Mihály Gergely  Mihály Gergely_kép