+36 26 310 684
ildiko.katai.popai@gmail.com

POPAI Magyarország Egyesület

Popai_gratulalunk_2024_1
Popai_Student_Design_Award_slider_2024-v2
Popai_gratulalunk_2023_3
Popai_gratulalunk_2023_2b
popai_jelentkezesi_lap_slider_01

Idén is négy győztes megy a Global versenyre

Másodszor írt ki az egyetemi hallgatók felé pályázatot a POPAI Magyarország Egyesület POPAI Student Design Awards néven. A verseny fő támogatója a SPAR, témaadó szponzora a Zewa. A díjkiosztó eseményen elhangzott, hogy eddig két magyar Shop! Global Awards viágbajnoki győzelmet hoztak el a BME diákjai, mert ez a verseny az 5 kontinensen zajló, helyi POPAI és Shop! diákversenyek sorozatába illeszkedik. A lokális győztesek a nemzetek viadalán, a Shop! Global Awards világverseny Student Design kategóriájában vehetnek részt a nemzetközi megméretésen. Az eredményhirdetés áprilisban, a Shop! online kiállítás és szakvásár keretében lesz.

A verseny lényege, hogy termék- és formatervező szakos, nappali tagozatos egyetemi hallgatók, adott brief alapján, ötletes display-terveket készítsenek. Kreatív, innovatív, ugyanakkor megvalósítható vásárláshelyi eszközök terveit várta a szakmai zsűri.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2021. február 18-án, a „Szerelmem a Trade Marketing – Sikeres trade marketing stratégiák Óperencián innen és túl” online konferencia záróakkordjaként került sor. A nevező diákok a teljes online szakmai napra meghívást kaptak.

A szervezők nevében Havasiné Kátai Ildikó, a POPAI Magyarország Egyesület főtitkára ismertette a verseny hátterét és a kiírt két feladatot fenntarthatóság és higiénia témában, majd bemutatta a nyertes pályamunkákat.

A versenyben harmadik helyezést ért el Joós Eszter és Mészáros Miklós Tádé. Díjuk tízezer forint értékű Zewa ajándékcsomag. Mészáros Miklós Tádé a DS Smith különdíját, szakmai gyakorlati lehetőséget is nyert.

Második helyezett lett és ötvenezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt kapott Kovács Jázmin Napsugár.

Konstrukciós különdíjat, ötvenezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt, innovatív, potenciális start-up ötletével Gál Dávid nyert.

Első helyezett lett holtversenyben, így egyenkét százezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt kapott Kövér Bálint és Teket Ádám Gábor.

A POPAI tagvállalatok szakmai közönségdíját, százezer forint értékű SPAR vásárlási utalványt Berényi Márton Manó nyerte.

Az első helyezettek, a közönség- és különdíjas pályamunkák képviselhetik hazánkat a Shop! Global Awards POP világverseny Student Design kategóriájában.

 

Gratulálunk!

Student 4 nyertes display