+36 26 310 684
ildiko.katai.popai@gmail.com

POPAI Magyarország Egyesület

Popai_Student_Design_Award_slider_2024-v2
Popai_gratulalunk_2023_3
Popai_gratulalunk_2023_2b
popai_jelentkezesi_lap_slider_01

Beszámoló a 2012-es POPAI díjátadóról

10 díjazott a POPAI Awards versenyén

2012. november 8-án a BKIK szilvamag termében, a Trade Marketing Klub évzáró eseményének keretében rendezték meg a harmadik magyar POPAI Awards POP verseny eredményhirdetését és ünnepélyes díjkiosztóját, melynek keretében három kategória helyezettjei és a Nagel különdíjasa kapta meg méltó elismerését.

 

Kátai Ildikó a POPAI Magyarország Egyesület főtitkára felvezető előadásában bemutatta a 76 éves, chicagoi központú POPAI (Point of Purchase Advertising International, azaz a vásárláshelyi marketing világszervezete) fő célkitűzéseit, a POP versenyek 1958-ra visszanyúló történetét, és a szintén 3 éve megrendezésre kerülő POPAI Global Awards versenyt, a nemzeti győztesek viadalát.

A magyar nevezéseket szeptember közepéig adhatták le a versenyzők. Szeptember 26-28. között, a Trade magazin Business Days konferenciáján a tapolcai Hotel Pelion különtermében kerültek kiállításra a pályamunkák, amiket a konferencia résztvevői, márkagyártó, kereskedelmi, piackutató, szolgáltató vállalatok vezetői tekintettek meg és értékeltek. Összhatás és hatékonyság, technikai koncepció és kivitelezés, eredetiség és innováció szempontból 1-től 5-ig kaptak osztályzatokat a kiállított eszközök.

Idén is 3 kategóriában hirdették ki a helyezetteket. A trófeát és az oklevelet Csiby Ágnes és Hermann Zsuzsanna, a POPAI Magyarország Egyesület elnöke és elnökségi tagja adta át.

A verseny fő támogatója, a Nagel Hungaria Kft. különdíját – oklevelet, ajándékcsomagot és óriás pezsgőt -, Garai Zsuzsanna nemzetközi üzletágvezető és Tóth Barna kereskedelmi vezető adta át.

 

A díjazottak kategóriák szerint:

Év Displaye és „Nem tartós” kategória győztes

Knoppers display – OSG Form Kft.

Nem tartós” kategória második helyezett

Pritt sziget – IS Innovative Solutions Kft.

Nem tartós” kategória harmadik helyezett

Strongbow display – IS Innovative Solutions Kft.

 

Kis méretű” kategória győztes

Fly berendezés – Flyvision Kft.

Kis méretű” kategória második helyezett

Soproni pult display – BÉFLEX Solutions Kft.

Kis méretű” kategória harmadik helyezett

Visibility polcél – IS Innovative Solutions Kft.

 

Tartós” kategória győztes

Toni&Guy display – Unilever Magyarország Kft.

Tartós” kategória második helyezett

Levitációs berendezés – Flyvision Kft.

Tartós” kategória harmadik helyezett

Olimpiai totem –CO-OP Hungary Zrt.

 

Nagel különdíjas

SPAR FRISS HÚS Egyenesen a húsüzemünkből! attrap – D’Arcy Avenue Reklámügynökség Kft.

 

A Hungária pezsgős koccintás után a rendezvény informális részében a gratulációk és kapcsolatépítés mellett a közeledő év vége és az új évre vonatkozó kilátások valamint a POPAI Magyarország Egyesület eddigi és tervezett tevékenysége is szóba került a kiscsoportos beszélgetések keretében.